Απείρανθος – Κολοκυθοπαστίτσα

Απείρανθος – Κολοκυθοπαστίτσα

Συστατικά

  • Γλυκό κολοκύθι
  • Αρκετά ξερά κρεμμύδια
  • Τουρκάκια (μικρές καυτερές πιπεριές)
  • Αλεύρι
  • Αλάτι

Οδηγίες Παρασκευής

Κόβουμε την κολοκύθα και τα ξερά κρεμμύδια σε μικρά κομμάτια (όπως κόβουμε το κυδώνι όταν το κάνουμε γλυκό), και από πάνω ρίχνουμε αλεύρι.

Τα ανακατεύουμε καλά, τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι όπου μέσα έχουμε ρίξει δύο πιπεριές καυτερές, τα «τουρκάκια».

Τα πιέζουμε μ’ ένα πιρούνι για να γίνουν μια μάζα και τα γυρίζουμε (όπως την ομελέτα) για ξεροψηθεί η «παστίτσα» και από τις δύο πλευρές.

Related posts