Συστατικά
- Κουκούλα (ολόκληρο το καλαμπόκι με τα φύλλα, όπως το ψήνουν και το σερβίρουν στο δρόμο)
- Σιτάρι
- Άσπρα φασόλια
- Λάδι
- Αλάτι
Οδηγίες Παρασκευής
Βάζουμε από το προηγούμενο βράδυ την κουκούλα και τα φασόλια στο νερό.
Την επομένη βράζουμε πρώτα την κουκούλα ώσπου να σκάσει και στη συνέχεια ρίχνουμε και τα φασόλια.
Όταν κοντεύουν να γίνουν, προσθέτουμε το σιτάρι, το ανάλογο λάδι και αλάτι. Όταν χυλώσουν είναι έτοιμα.