Απείρανθος – Ρόστο

Απείρανθος – Ρόστο

Συστατικά

  • Ένα μπούτι χοιρινό
  • Σκόρδα
  • Κρασί
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Μακαρόνια

Οδηγίες Παρασκευής

Πλένουμε το μπούτι του χοίρου και μετά το τρυπάμε και σε κάθε τρύπα βάζουμε σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, αφού πρώτα τα έχουμε ανακατέψει όλα μαζί σε ένα μπολ. Αλατοπιπερώνουμε όλο το μπούτι και το καβουρδίζουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι να πάρει σκούρο χρώμα. Το σβήνουμε με το κρασί, βάζουμε την σάλτσα και το νερό και το αφήνουμε να γίνει. Βράζουμε τα μακαρόνια χώρια, τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε μέσα στη σάλτσα.

Related posts