Το κρέας από τα κατσίκια και τα πρόβατα του νησιού είναι ιδιαίτερα νόστιμο, γιατί όπως λένε οι ντόπιοι τα ζώα βόσκουν ελεύθερα σε περιοχές (πλευρά) που βρέχονται από τη θάλασσα, με αποτέλεσμα η αλμύρα να έχει νοτίσει το κρέας των ζώων.
Το κρέας από τα κατσίκια και τα πρόβατα του νησιού είναι ιδιαίτερα νόστιμο, γιατί όπως λένε οι ντόπιοι τα ζώα βόσκουν ελεύθερα σε περιοχές (πλευρά) που βρέχονται από τη θάλασσα, με αποτέλεσμα η αλμύρα να έχει νοτίσει το κρέας των ζώων.