![Πατάτες Πενταράτες](https://www.naxos.gr/wp-content/uploads/2018/04/Πατάτες-Πενταράτες.jpg)
Υλικά:
- ½ κιλό πατάτες μικρές
- ½ κιλό κρεμμύδια
- αλάτι
- πιπέρι
- λάδι για το τηγάνισμα
Προετοιμασία:
- Πλένουμε καθαρά τις πατάτες χωρίς να τις ξεφλουδίσουμε, τις κόβουμε ροδέλες και τις ρίχνουμε στο καυτό λάδι
- Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια τα κόβουμε φέτες και τις ρίχνουμε στις πατάτες αφού έχουν τηγανιστεί λίγο.
- Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
- Γυρίζομαι να αναμειχθούν και να τηγανιστούν καλά
πηγή: Κατερίνα Σιδερή