Συστατικά
- 2 κιλά κατσικάκι
- 1 κιλό φασολάκια πολίτικα
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 2 κουταλιές πελτέ ντομάτας
- 1 ποτήρι λάδι
- 2 ποτήρια νερό
- Αλάτι
- Πιπέρι
Οδηγίες Παρασκευής
Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια και τα σοτάρουμε με το λάδι και το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το σκόρδο, τον πελτέ ντομάτας διαλυμένο σε λίγο νερό, το αλάτι και το πιπέρι. Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 15 λεπτά.
Στη συνέχεια ρίχνουμε και τα φασολάκια αφού πρώτα τα έχουμε καθαρίσει. Αφήνουμε το φαγητό στη φωτιά για άλλα 20 λεπτά.