Υλικά:
- ½ κιλό πατάτες μικρές
- ½ κιλό κρεμμύδια
- αλάτι
- πιπέρι
- λάδι για το τηγάνισμα
Προετοιμασία:
- Πλένουμε καθαρά τις πατάτες χωρίς να τις ξεφλουδίσουμε, τις κόβουμε ροδέλες και τις ρίχνουμε στο καυτό λάδι
- Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια τα κόβουμε φέτες και τις ρίχνουμε στις πατάτες αφού έχουν τηγανιστεί λίγο.
- Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
- Γυρίζομαι να αναμειχθούν και να τηγανιστούν καλά
πηγή: Κατερίνα Σιδερή