Πατάτες Πενταράτες

Πατάτες Πενταράτες

Υλικά:

  • ½ κιλό πατάτες μικρές
  • ½ κιλό κρεμμύδια
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • λάδι για το τηγάνισμα

Προετοιμασία:

  • Πλένουμε καθαρά τις πατάτες χωρίς να τις ξεφλουδίσουμε, τις κόβουμε ροδέλες και τις ρίχνουμε στο καυτό λάδι
  • Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια τα κόβουμε φέτες και τις ρίχνουμε στις πατάτες αφού έχουν τηγανιστεί λίγο.
  • Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
  • Γυρίζομαι να αναμειχθούν και να τηγανιστούν καλά

πηγή: Κατερίνα Σιδερή

Related posts